INTRODUKTION TO KURSUS nr. 2: PLANETERNE

(Svarer til "Astrology Made Simple - Lesson 2)
Vidst du, at hvis du kan forstå planeternes betydning, så kan du lære om hvem du er, og hvorfor du gør det, du gør? Planeterne vise dine drifter, og hvordan de individuelt påvirkes af planeten gennem tegn, hus og aspekter fra andre planeter.

Sådan ser det ud:

 • Solen: som viser den inderste oplevelse af identitet
 • Månen; som viser dit behov for tilknytning og tryghed
 • Merkur: som viser hvordan du lærer, bearbejder information og kommunikerer
 • Venus: som viser tiltrækning og hvordan du oplever kærligheden
 • Mars: som viser hvordan du får din vilje, stærke drifter og seksualitet.

De ydre planeter – Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun og Pluto – viser kollektive kræfter, som påvirker hver generation. En forståelse af interaktionen mellem de indre og yder planeter er nøglen til at forstå menneskelig adfærd. Når du opnår denne forståelse, så bliver dine og andres motivation og handlinger krystalklare.

Jeg håber du nyder dette kursus om planeterne. Det er den anden af i alt seks kurser, og i slutningen af denne serie vil du være i stand til at beregne og fortolke et horoskop og følge med de vigtige strømninger her og nu.

Husk - du kan tage en pause når som helst, standse videon og genstarte den når du har lyst.

Course Curriculum

 • 1

  Grundkursus i astrologi. Del 2: Planeterne

  • 02 - Videokursus om Planeterne (Astrology Made Simple - Part 2)

  • Introvideo til Planeter-kursus

  • Kursus 2 materiale

  • Planet kviz

Om Adrian Duncan

Astrolog

Adrian Ross Duncan

Hej, jeg hedder Adrian og min mission er at formidle kvalitets-astrologi til så mange mennesker som muligt over hele verden. Astrologi er et formidabelt redskab til at forstå sig selv og andre mennesker, og for at få indsigt i, hvad der foregår i verden omkring dig.Det er min intention, at du kommer til at mestre dette redskab.Jeg har arbejdet fuldtids med astrologi i over 30 år. Jeg har været leder på AstrologSkolen i København gennem syv år, og været formand for astrologiforeningen Ekliptika ligeledes i syv år.Jeg holder regelmæssigt foredrag på internationale konferencer over hele verden ligesom United Astrology Congress (UAC) i USA, og Astrological Association i UK. Jeg har skrevet to bøger:  “Det astrologiske urværk”, og “Astrology: Transformation and Empowerment”, og designet World of Wisdom fortolknings programmerne. Mine astrologi programmer og rapporter har solgt på 12 sprog over hele verden.Min seneste udvikling er AstroClock, som kan downloades fra App Store til iPhone og iPad. Du vil med fordel kunne bruge denne app til disse kurser.

Hvad andre siger om kurset: