Grundkursus i Astrologi

De Tolv Tegn

(Svarer til "Astrology Made Simple: Part 1)
Astrologi er magi. Er der nogen anden metode derude, som kan bruges til at forstå en person, allerede inden man har mødt vedkommende? Eller som er i stand til at forudsige hvad der kommer til at ske i fremtiden? Astrologi kan gøre noget som ingen anden metode kan – og du kan lære det.

At mestre astrologi er ligesom at mestre et sprog som fransk. Ja, det tager lang tid at blive flydende, måske hele dit liv, men selv på et tidligt stadie kan du tage til Paris og snakke med franskmændene. I løbet af de 6-videoer, kurset vil vare, vil jeg tage dig igennem de elementære byggesten i astrologien: De tolv tegn, planeterne, husene, aspekterne, syntese og transitterog i slutningen af kurset vil du være i stand til at beregne og fortolke et horoskop og forstå de større indflydelser, der er her og nu.

Hvis du er ligesom mig, vil du blive grebet af hvad der sker, når du er i færd med at lære astrologi. I løbet af kurset, vil du kunne lave horoskoper for venner, familie og partnere. Du vil opdage hemmeligheder på minutter, som ellers ville tage flere måneder at finde ud af.

Mens du eksperimenterer, vil du lære mere astrologi, som vil inspirere dig til at teste teori og praksis ligesom videoerne foreslår. Du vil afprøve astrologien og du vil opdage, at den ikke er et sæt støvede regler fra fortiden – den er en levende proces, hvor du lærer gennem erfaring. Astrologi låser dig ikke fast i en bestemt skæbne; den giver dig redskaber til at forandre din skæbne. Astrologi handler om fremtiden, ja, og også om fortiden – men den handler mest om at leve i øjeblikket, her og nu, præcis hvor du kan være i kontrol.

Så læn dig tilbage og nyd kurset. Tag en pause når du vil – du kan altid stoppe videoen og gå tilbage senere.

Kursusforløb

 • 1

  Grundkursus i astrologi - Del 1: De Tolv Tegn

  • De Tolv Tegn (Astrology Made Simple - Part 1)

  • De Tolv Tegn - (Astrology Made Simple: Part 1)

  • Signs-intro_DK

  • Kviz - De tolv tegn

Astrolog Adrian Ross Duncan

Astrolog

Adrian Ross Duncan

Hej, jeg hedder Adrian og min mission er at formidle kvalitets-astrologi til så mange mennesker som muligt over hele verden. Astrologi er et formidabelt redskab til at forstå sig selv og andre mennesker, og for at få indsigt i, hvad der foregår i verden omkring dig.Det er min intention, at du kommer til at mestre dette redskab.Jeg har arbejdet fuldtids med astrologi i over 30 år. Jeg har været leder på AstrologSkolen i København gennem syv år, og været formand for astrologiforeningen Ekliptika ligeledes i syv år.Jeg holder regelmæssigt foredrag på internationale konferencer over hele verden ligesom United Astrology Congress (UAC) i USA, og Astrological Association i UK. Jeg har skrevet to bøger:  “Det astrologiske urværk”, og “Astrology: Transformation and Empowerment”, og designet World of Wisdom fortolknings programmerne. Mine astrologi programmer og rapporter har solgt på 12 sprog over hele verden.Min seneste udvikling er AstroClock, som kan downloades fra App Store til iPhone og iPad. Du vil med fordel kunne bruge denne app til disse kurser.

Kommentar

Du kan se meget mere på www.astrowow.com